top of page

HOE SPEEL IK?

Speel ThuisPubQuiz met vrienden thuis of via online video 

ThuisPubQuiz is de online pubquiz die je thuis speelt met je huisgenoten. Je speelt heel eenvoudig: zet ThuisPubQuiz aan via Spotify, deze website of je favoriete podcast-app en wij verzorgen een echt avondje kroegquizzen met vragen en muziek!

Online video

Maar ThuisPubQuiz kan je ook op afstand met elkaar spelen via online video-apps zoals Zoom.us, Google Meets en MS Teams. Via die apps kun je online de ThuisPubQuiz-audio delen voor een avondje spelplezier!

 

Wil je weten hoe dat moet? Bekijk de instructievideo, of luister naar de audioinstructie. 

Heel veel pubquizplezier!

Spelregels ThuisPubQuiz

(Geen zin om dit allemaal te lezen? Luister dan de audioinstructie hieronder.)

 

De ThuisPubQuiz bestaat uit 6 rondes van 10 vragen. Iedere ronde presenteren we eerst de vragen. Daarna geven we je direct de goede antwoorden.

Joker is dubbele punten in 1 ronde

Eén keer per pubquiz mag je voor een ronde een "joker" inzetten. Als je die inzet dan tellen je punten van die ronde dubbel. Let op! Je mag de joker dus alleen vóóraf inzetten. Maak dat duidelijk kenbaar aan je medespelers.  

Je kijkt zelf na of je de vragen van de pubquiz goed hebt. Of je geeft je antwoordblaadje aan één van je medespelers. Speel je via online video, stuur je antwoorden dan bijvoorbeeld via WhatsApp naar een medespeler.

 

Ieder goed antwoord is 1 punt waard. In totaal zijn er dus inclusief joker 70 punten te verdienen. (60 punt per antwoord en één ronde dubbele punten voor je joker als je alles goed hebt.)

Degene met de meeste punten wint!

Geen smartphone!

Belangrijk om te noemen: het is in deze pubquiz ABSOLUUT verboden om antwoorden op vragen op te zoeken via je smartphone, tablet of hoe dan ook. Valsspelen wordt keihard afgestraft. We weten je te vinden als je het wel doet!

bottom of page