top of page

WERKPUBQUIZ

Speel de WerkPubQuiz met collega's!

Voor bedrijven heeft ThuisPubQuiz nu ook ‘WerkPubQuiz’, de pubquiz die je met je collega’s speelt via online video (Zoom, Teams, Google Meet en andere tools). Een leuke alternatieve activiteit voor op de vrijdagmiddag in deze coronatijden waarin je elkaar moeilijk persoonlijk kan ontmoeten, WerkPubQuiz is een pubquiz boordevol muziek, uitdagende en grappige vragen. Een quiz bestaat uit vier tot zes rondes van tien vragen en duurt één tot anderhalf uur. Rondes waar je aan kunt denken en die het altijd goed doen zijn: Entertainment, Muziekintro’s en Grabbelton (onze potpourrironde.)

Company-themaronde

Voor bedrijven maken we altijd een speciale themaronde over jouw bedrijf of de branche waarin jullie actief zijn. Natuurlijk geen gortdroge vragen, maar met een knipoog, met linkjes naar projecten waar jullie aan werken en interne situaties die iedereen herkent. Voor een bouwbedrijf zou dat bijvoorbeeld zijn Opbouwen & afbreken, voor een advocatenkantoor Dat mag niet! of voor een supermarktketen First in, first out.

Ja, ik wil een WerkPubQuiz!

Mail: thuispubquiz@gmail.com

WerkPubQuiz.jpg

Hoe werkt het? Live...

WerkPubQuiz gaat volledig live via online video! We kunnen deelnemen via iedere vergadertool; of je nu werkt met Zoom, Teams, Google Meet of iets heel anders. Je plant met je collega’s een moment in om samen de WerkPubQuiz te spelen. Op het afgesproken tijdstip bellen wij ook in, compleet met beeld en volledige audio-ondersteuning om er knallende pubquiz van te maken… bijna alsof je met elkaar in de kroeg zit. Iedere ronde stellen wij de vragen. Na iedere ronde geven we de juiste antwoorden. Spelers kijken zelf na, of wij kijken na. Afhankelijk van wat jullie het leukst vinden!

Degene met de meeste punten wint!

... of als podcast

Ben je een groot bedrijf en weet je niet zeker of al je collega’s op één moment kunnen meedoen, maar wil je toch al je collega’s de kans geven om dit te spelen? Dan kunnen we de WerkPubQuiz ook als een private podcast aanleveren. Die podcast kan op alle devices worden afgespeeld (van smartphone tot laptop). Zo kan iedereen waar en wanneer zij willen de pubquiz spelen.

bottom of page